Vilken härlig dag!

Standard
Vilken härlig dag!

Ett glänsande urmysigt boksläpp till alla som gjorde det möjligt. Ett stort tack till er alla som ville vara med att fira min nya bok I mjölnarens spår.

Där var min sambo som kändes som tio händer och tio ben, I ett stort hjärta bringade han ljus och värme (trots kylan).

bild- boksläpp 19 juli

En fantastisk person som hade ett lugnt och varmt samtal med frågor som satte som pricken över i:et, Marie-Louise Kristensson (tre i:n i hennes namn och om man tiodubblar dem så är det mer rättvist).
En underbar musiker, Josef Mårdh, som satte guldkant på boksläppet. Vilken röst! Den kommer INTE stanna i Norrköping inte!

19 juli boksläpp

Och sedan har vi alla goa människor som lyssnade och gjorde festen till en RIKTIGT härlig fest! En riktig lyckträff i allt, en härlig och ärlig dag i Emmas tecken (Emma är huvudpersonen i boken).

Avslutade med att signera boken(vilket jag också hade börjat med eftersom en del inte kunde stanna hela ”vägen” ut).
Stora kramar och bilder ger jag er här:)
Stina

bild-josef boksläpp 19 juli

bild-m å jag boksläpp 19 juli

marie-louise å jag

hogga boksläpp

I mjölnarens spår

bild-josef boksläpp

Josef Mårdh

                                                         bild-boksläpp

m-l å jag                 m-l å jag å kornis     

Marie-Louise Kristensson och jag

      röd boksläpp

foto Susanne Trygg

Om stina bassell

Födelsedag: 13 juni 1963 Födelseort: Västervik Hemort: Norrköping Bakgrund: Journalistlinjen, Bona fhs Bildande & Skrivande, Marieborg fhs Kreativt skrivande (distanskurs) Fortsättningskurs kreativt skrivande Radioproduktion projektår 1 år (radioteater) Fortsättning radioteater 1 år (distanskurs) Manus för film (distanskurs) Familj: sambon Holger, dottern Fedra och katten Majsan Bor i ett rött hus med vita knutar som andas 1918. Ögonfärg: grön Skonummer: 39 Hårfärg: mörkblond, brun, kastanjebrun Favoritfärg: orange Favoritmat: blåbärscheesecake Favoritmusik: jazz, visor, afrikanskt, blues mm Favoritsysselsättning: skriva, sjunga, fika, njuta, plantera, möblera om Favoritplatser: Grekland, Frankrike, Zimbabwe, Sanden, Öland, Gotland, i Norrköping: Röda stan, Djurön, Färgargården Favoriförfattare: PD James, Robyn Young, Catharina Ingelman-Sundberg (hennes historiska romaner), Ildefonso Falcones, Camilla Läckberg mfl Ser gärna: film (från 1800-tal och bra deckare) Njuter av: tystnad, kärlek, familjen och vänner, att skriva (tänka och spekulera), musik Hatar: rasism, orättvisa Jag har medverkat i ”Over Yonder” (en diktsamling), skrivit tre diktböcker: ”Eldens aska", "Vattnets ådra" och ”Luftens sötma", två sagoböcker: ”Sagan om smått och gott” och ”Sagan om häxan Märta - och om trollen och spöket”. Och romanerna ”Andetag” och ”Eko av natt”. ”Idag sitter jag i mitt röda hus i röda stan och skriver röda tankar, ibland blir de blå. Jag skriver för att jag älskar det. Dikter för att de beskriver en känsla, sagovärlden tilltalar mig med sin lite galenhet och klokhet… samtidigt. Och i romanens värld går jag in i Elsa eller Tanja, och smyger in lite av min verklighet, min erfarenhet. Men en stor dos är fantasi. Hur fantastiskt, spännande är det inte att befinna sig i andra världar och låta tangenterna glöda? Och hur viktigt är det inte att belysa vissa ämnen? Det riktigt brinner i mig av längtan och lust över att få ur mig det.” Stina Matilda Aldsjö Smile magazin: ”Hon är en kattokig mamma som lever och bor i Norrköping, Röda stan, med sin sambo och dotter. Hon älskar att skriva och det har funnits där sedan tonåren. Stina är inte som alla andra, hon har tagit sig upp igen efter två hjärnblödningar.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s