Snart som ljudbok

Standard

I mjölnarens spår kommer snart som ljudbok…

-PRESSRELEASE –

Den 9 juni kommer romanen I mjölnarens spår ut som ljudbok.

I mjölnarens spår-ljudbok

Ljudbok

I mjölnarens spår  

Författare: Stina Nilsson Bassell

Inläsare: Hannah Schmitz

Kommer som ljudbok 2016-06-09

I mjölnarens spår är en historisk roman som handlar om ett kvinnoöde. Året är 1936 och i ett fönster tittar en förskrämd kvinna ut. Hon klamrar sig fast…

läs mer på Storytel blogg

Där vistas vi i både mörker och ljus, ett mörker som mynnar ut i ett svagt, flämtande sken från fotogenlampan…

Mer info om ljudboken:
Förlag: Word Audio Publishing

 

                                                                               

Jag fick tre val, tre som var toppenbra alla tre, men den absolut bästa i mina öron var Hannah Schmitz. Hennes röst tog mig med i ”Lady Chatterleys älskare”.

Den verkligen bar mig över orden och gränserna på ett behagligt ljust moln. Hur många gånger har jag inte lyssnat på den boken? Och det finns hur många känslor som helst i den fantastiska boken.

Hanna Schmidz gör ett mästerverk till ett mästerverk, så givetvis slog jag på stora trumman för henne. Det ÄR henne jag vill ha sa jag!

När en del drömmer om ”den stora resan” eller ”det gula sommarhuset” så drömmer jag om detta. Det är så härligt att känna att fler kan läsa min roman, och förhoppningsvis tycka om den. För de ”stora” författarna är det alltid en del av utgivningen, men för ”små” författare som jag är det en sällsynt och stor händelse.”

Tack för mig, nu har jag meddelat er, för den här gången:)

Stina

Storytel

Bokvideo

Recensioner

Ändrad tid till 9 juni

Annonser

About stina bassell

Födelsedag: 13 juni 1963 Födelseort: Västervik Hemort: Norrköping Bakgrund: Journalistlinjen, Bona fhs Bildande & Skrivande, Marieborg fhs Kreativt skrivande (distanskurs) Fortsättningskurs kreativt skrivande Radioproduktion projektår 1 år (radioteater) Fortsättning radioteater 1 år (distanskurs) Manus för film (distanskurs) Familj: sambon Holger, dottern Fedra och katten Majsan Bor i ett rött hus med vita knutar som andas 1918. Ögonfärg: grön Skonummer: 39 Hårfärg: mörkblond, brun, kastanjebrun Favoritfärg: orange Favoritmat: blåbärscheesecake Favoritmusik: jazz, visor, afrikanskt, blues mm Favoritsysselsättning: skriva, sjunga, fika, njuta, plantera, möblera om Favoritplatser: Grekland, Frankrike, Zimbabwe, Sanden, Öland, Gotland, i Norrköping: Röda stan, Djurön, Färgargården Favoriförfattare: PD James, Robyn Young, Catharina Ingelman-Sundberg (hennes historiska romaner), Ildefonso Falcones, Camilla Läckberg mfl Ser gärna: film (från 1800-tal och bra deckare) Njuter av: tystnad, kärlek, familjen och vänner, att skriva (tänka och spekulera), musik Hatar: rasism, orättvisa Jag har medverkat i ”Over Yonder” (en diktsamling), skrivit tre diktböcker: ”Eldens aska", "Vattnets ådra" och ”Luftens sötma", två sagoböcker: ”Sagan om smått och gott” och ”Sagan om häxan Märta - och om trollen och spöket”. Och romanerna ”Andetag” och ”Eko av natt”. ”Idag sitter jag i mitt röda hus i röda stan och skriver röda tankar, ibland blir de blå. Jag skriver för att jag älskar det. Dikter för att de beskriver en känsla, sagovärlden tilltalar mig med sin lite galenhet och klokhet… samtidigt. Och i romanens värld går jag in i Elsa eller Tanja, och smyger in lite av min verklighet, min erfarenhet. Men en stor dos är fantasi. Hur fantastiskt, spännande är det inte att befinna sig i andra världar och låta tangenterna glöda? Och hur viktigt är det inte att belysa vissa ämnen? Det riktigt brinner i mig av längtan och lust över att få ur mig det.” Stina Matilda Aldsjö Smile magazin: ”Hon är en kattokig mamma som lever och bor i Norrköping, Röda stan, med sin sambo och dotter. Hon älskar att skriva och det har funnits där sedan tonåren. Stina är inte som alla andra, hon har tagit sig upp igen efter två hjärnblödningar.”

2 responses »

  1. Vad glad jag blir! De senaste månaderna har jag knappt tagit i en fysisk bok av olika anledningar, konsumerar istället gigantiska mängder från Storytel 🙂 Den här ska jag ladda ner så fort den finns tillgänglig!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s